Vårstäda necessären

Jag får alltid energi att städa och rensa på våren. Det är någonting med solen som gör att jag måste rensa bort allt gammalt som legat hela vinterhalvåret. Idag var det min necessärs tur. Den gamla necessären slängdes och den nya super praktiska väskan med en massa fack fylldes med det sminket som blev kvar efter jag rensat.

Har ni föresten koll på hur länge smink håller? Det finns numera en märkning på alla skönhetsprodukter hur många månader de håller från att man har öppnat dem. Men håll ändå koll om de börjar lukta eller ändra färg. Allt som är kladdigt håller ganska kort tid, mascara, läppglans, läppstift mm. Foundation håller ganska bra eftersom det oftast är i en tub eller flaska och inte kommer i direkt kontakt med huden. Torra produkter som skuggor och puder håller i princip till de är slut. Men en viktig regel är att inte använda fingrarna då gror nämligen bakterierna väldigt snabbt. Att tvätta penslarna och borstarna är också viktigt, helst en gång i veckan.

IMG_7695

Väska från Insjö, perfekt inneväska som man kan ha det mesta i jag valde smink.

Om ni är sugna på att handla något från Insjö kan jag i samarbete med dem erbjuda er fri frakt med den här koden SAST1.

2 kommentarer

  1. hej, är väldigt sugen på att klippa av mitt hår till axlarna, en lite längre page ungefär! men med kort hår så är det svårare att variera frisyr och sätta upp det! jag älskar att variera hur mitt hår ser ut så vissa dagar har jag tofs, flätor andra dagar bulle och andra lockar, känns som att det finns miljontals sätt att styla ett långt hår på! därför vill jag ha lite tips på uppsättningar och olika olika sätt att styla ett kort hår på! skulle hjälpa otroligt mycket om du gjorde ett inlägg med guider hur man går till väga och också lite inspiration!

    1. Hej Rebecca! En längre page går att styla på massa olika sätt, det enda som är svårt är väl en hög bulle på huvudet men annars har jag massa tips. Det kommer ett inlägg snart :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *