Vårda ett långt slingat hår

10606265-7134276413966219

Hej

Hur tar man hand om långt, slingat hår på bästa sätt? Vilka produkter/shampo/balsam/inpackning är det allra bästa för långt, slingat hår?
Varför tappar man så mycket hår egentligen? Är det skadligt på något sätt? Bör jag kolla upp det?

Tacksam för svar!

Mvh Caroline

Hej Caroline!

Är det slitet tycker jag du ska testa Redkens Extreme serie som bygger upp håret och gör det starkare. Är det mer torrt men inte så slitet så tycker jag du ska prova Redkens All Soft som gör håret lent och lätt att reda ut, även en utredningsborste t ex den här är jättebra för att borsta ut håret på ett skonsamt sätt. När du slingar det försök också att bara slinga utväxten så sliter det inte på längderna.
Normalt tappar man ca 80 hårstrån om dagen så det är ganska mycket och det märks ju speciellt om man har långt hår. Kolla över så att du får i dig alla näringsämnen och testa ev att äta lite extra vitaminer och kost tillskott.
Lycka till!
Det här inlägget innehåller annonslänkar

2 kommentarer

  1. Hej! Är från Colombia och har svart hår som ursprungsfärg men gjorde slingor hos frisören. Hon lät mig sitta med folie under värme alldeles för länge vilket resulterade i att många av slingorna blev gråa!! Jag har mycket rött pigment i mitt hår och jag var noga med att berätta att jag vill ha kalla toner. Men nu är det verkligen askigt och blev jätteljust! Är så missnöjd och vet inte vad jag ska ta mig till!! Vill att håret ska uppfattas som brunt med en en kall chokladfärgad ton. Men nu fick jag alldeles för många och täta slingor som gör att jag blivit superljus och blond/grå. Snälla HJÄLP, vad ska jag ta mig till?! Vad kan jag göra? Kan man göra nåt åt slingorna som blivit grå?! Kan inte visa mig ute! Mvh Maria

    1. Hej Maria! Vad trist att slingorna blev så fel! Det man får göra är en väldigt lätt avfärgning så det grå försvinner och sedan pigmentera de vita slingorna och lägga på en kall choklad färg över. Det är inte så svårt att få ordning på så du behöver inte vara orolig, boka tid hos en duktig frisör så borde du få ordning på det direkt! Stort lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *