4 kommentarer

  1. Hej! Jag har en fråga, jag har en virvel framme vid hårfästet som gör att jag endast kan ha sidbena, dessutom har jag småhår som alltid sticker upp när jag har uppsatt, vid denna virvel då. Men de är liksom typ 3-4 cm långt, alltså inte som små babyhår. Detta resulterar till att jag nästan aldrig har uppsatt! Jag undrar om de kommer växa ut så de inte sticker upp när jag har uppsatt, och om det inte växer ut, har du tips på vad jag kan göra? Jättebra blogg btw! ❤️

    1. Hej Filippa! Om du har tappat hår eller om det gått av är det förmodligen på väg att växa ut det kommer bli längre. Ibland kan det vara så att man har mycket småhår som aldrig blir långt och det är väldigt vanligt och helt normalt. Mitt bästa tips för att få ordning på dem är vanligt vax. Ta väldigt väldigt lite och jobba ut det ordentligt i handflatan innan du trycker till dem, då kommer de hålla sig på plats.

      Lycka till och vad glad jag blir att du gillar min blogg :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *