2 kommentarer

  1. Hej!
    Jag har riktigt kort hår och vet inte vad jag skall hitta på till balen… Är rakad på sidorna men det har växt ut till 2-3cm nu.. Vet inte hur långt det hinner bli på 4 veckor till.. Det som är högst på huvudet är långt.. 15cm max typ.. Jag börjar få panik för kommer inte på nått att göra med håret till balen… Kan du hjälpa mig?

    1. Hej Linda! Det låter ju som att du kan göra mycket fint med det! Håret på sidorna kan du bara dra lite vax i för att göra det slätt och platt, håret upptill skulle jag ha i volympuder eller saltvattenspray i och föna det bakåt, avsluta med vax och spray. Då får du en jättefin klassisk look men med attityd. Du kan eventuellt fästa något spänne på sidan om du vill få till lite mer festkänsla. Hoppas du förstod hur jag menade och lycka till :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *