The You Way

1046
Igår var jag på salongen You i Stockholm hos Steve Terry. Vi fick en massa hår, smink och hudtips. Som tur är håller ombré och det naturliga solblekta håret i sig så jag klarar mig ett tag till med mina ljusa toppar och mörka botten. Eventet var i samarbete med The You Way där ni hittar både fashion och beauty produkter. Ni hittar den här. 

2-2

Jag fick testa GHDs nya locktång som jag är super sugen på att köpa, det blev riktigt fina stora vågor. Snabbt och enkelt! Den kommer dyka upp här förhoppningsvis nästa vecka.

8

2

Jag fick också testa märket By Terry som jag har varit intresserad av att prova länge, deras foundation ska vara en av de absolut bästa och jag är beredd att hålla med! Jag fick också testa den här ögonskuggan och deras cheek to cheek. Hållbart och väldigt fina färger.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *