Svar på era frågor

Jag gör mitt bästa för att hinna svara på era mail men trycket har blivit enormt senaste tiden, vilket såklart är superkul! Men det gör att jag ständigt ligger lite efter, skriver ni era frågor här på bloggen i kommentarsfältet så får ni svar mycket fortare. Så lämna gärna er fråga här nedan så lovar jag att svara omgående, mailar ni så ha förstående att det tar ett tag att svara på allas frågor.

 

8 kommentarer

 1. Hej. Jag råkade komma över din blogg av en slump och följer den numera slaviskt! Det är så att jag har ett problem, jag var och färgade mitt hår på salong och är inte riktigt nöjd. Jag vill inte gå tillbaka utan hoppas du har några tips som jag kan köra på hemma!
  Jag fick en mörkare bottenfärg och sedan slingor på längderna som givetvis blev ganska varma. Därefter nyanserade hon slingorna med något som hette 8CG, tydligen väldigt kopprigt.
  Jag ville egentligen ha guldiga slingor, inte koppriga. Finns det något som jag kan göra?
  Hoppas på svar!!

  Mvh
  Amanda

  1. Hej. Åh vad roligt att du hittat hit :)

   Ja den är ju väldigt kopprig, det är lite svårt att tona över med något för att dämpa det koppriga utan det bästa är att göra en lätt blondor tvätt på det. Alltså man masserar med vatten och blekning för att få det att släppa. Men det ska bara göras på salong av en frisör. Det bästa är ju att du går tillbaka och får det fixat av den frisören du var hos.

   Har du tur kommer det koppriga tvättas ur väldigt mycket av sig självt och du kan försöka få bort tonen lite hemma själv med t ex 8/81 från Wella color fresh den dämpar lite men tar tyvärr inte bort det helt.

   Hoppas det gav svar på din fråga och lycka till!

 2. Vilken tycker du är den bästa, helst inte allt för dyr, locktången för att skapa det klassiska Hollywood-lockarna?

 3. Glömde en fråga!

  Finns det någon foundation och/eller andra hud-/sminkprodukter som du tycker är extra bra om man har väldigt fet och oljig hy?

  1. Det beror på vilken typ av foundation du är ute efter. Det viktigaste när man har oljig hy är att komplettera med ett puder, gärna löst puder. Som mineralfoundation tycker jag Tikei är bra, Clarins ever matte är en bra flytande foundation för fetare hy. En primer kan också vara bra att grunda med för att hålla bort glansen t ex det här från Young Blood. Lycka till!

 4. Hej!:)

  Jag har en fråga hur man ska sköta håret när man tränar ca 4 dagar i veckan. Kör ganska hård träning så svettas en del och då jag har ganska tjockt hår så svettas jag en del i hårbotten med. Men vill inte duscha det varje gång då jag vet det sliter på håret och försöket spara ut håret så undrar om du har några bra tips hur man ska sköta håret när man tränar mycket?:)
  Mvh Linda

  1. Hej Linda, Att tvätta håret 4 dagar i veckan är ingen fara och sliter inte så mycket på håret om du låter det självtorka och använder ett bra utredande balsam. Vill du inte blöta det kan du prova att använda torrschampo om det känns fett och ofräscht efter träningen. Lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *