Styling för lockigt hår

4301c15054f043f9b76dcab84a09c8f7

Hejsan! Jag undrar om det finns någon hårprodukt som framhäver lockarna i mitt hår när jag har en aning självlockigt (det ser dock mer ut som oregelbundna vågor) hår? Jag har hört talas om olika sprayer/mousser som man masserar in i handukstorrt hår för att sedan låta håret självtorka, finns det någon du rekommenderar? Jag har försökt med inpackning och balsam och på så sätt försöka få bort torrheten i mitt hår och få det glansigare, men mina drömlockar vill ändå inte uppenbara sig.. Jag orkar inte locka håret med värmeverktyg varenda dag och skulle helst undvika att föna det så ofta, eftersom håret är torrt och ganska risigt såhär efter sommaren. Jag har även funderat på att permanentlocka håret och undrar om det nöter hemskt mycket?

Tacksam för svar!

Hej!

Jag skulle rekommendera Davines Curl Building Serum, den tar bort torrheten och förstärker lockarna. Du kramar i den i fuktigt hår och antingen fönar du det med en tratt eller låter det självtorka. Låter du det självtorka så krama i det i mellan åt för att få upp lockarna. Du kan också ha den i torrt hår om det känns torrt och frissigt.
Permanenter sliter alltid på håret men om det görs på rätt sätt kan man minska risken för att håret skadas. Men det blir väldigt torrt efteråt så det gäller att du sköter om det ordentligt, är ditt hår risigt och skadat efter sommaren skulle jag inte råda dig att permanenta.
Lycka till!

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *