Recension: St.Tropez Bronzing Mousse

Att hitta en bra produkt i brun utan sol djungeln är inte det lättaste, jag har testat så många som varit fruktansvärda, det värsta är de som blir för orangea (inte så snyggt i vårsolen). Nu har jag testat St.Tropez Self Tan Bronzing mousse som är en BUS i mousse form och har en mörk färg för att lättare få ett jämnt resultat. 


bild 1

 Pris: 120 ml 279 kr här

Det finns en tillhörande vante men jag körde utan, dock rekommenderar jag att man använder vanten dels för att det ska vara lättare att applicera och för att handflatorna färgas lätt (jag fick tvätta dem några gånger under tiden).

Jag provade hela kroppen och till det räckte ca 7-9 pump (med vanten blir den lite drygare vad jag förstått). Det blir en fin färg direkt men den ska tvättas bort efter tidigast 6 timmar, dock så klibbar den ingenting och man kan klä på sig efter 60 sek enligt instruktionerna (jag väntade lite längre).  

Doften är väldigt svag, knappt kännbar vilket är ett stort plus för mig.

St.Tropez  moussen ska anpassa sig till din egen hudton och på mig blev det en fin gyllene ton, inte så mörk men jag har ju också ljushy naturligt. 

Det jag gillar mest är att den passade så bra till ansiktet, jag har väldigt känslig hy och får alltid finnar av BUS krämer, den här kändes väldigt lätt och stängde inte alls in huden.

Hållbarheten var väldigt bra ca en vecka, jag märkte inte riktigt när den började släppa och det blev aldrig några fläckar som många andra BUS kan ge. Jag var noga med att smörja in mig med lotion efter varje dusch för att inte bli torr, vilket rekommenderas. 

Mitt betyg blir nästan fullpott 4,5/5 (med vanten tror jag det kan bli en 5:a)

bild 2Färgen är väldigt mörk när den är koncentrerad så det är svårt att misslyckas, masserar man ut den ordentligt blir den så klart ljusare. 

B000262

Tan Applicator Mitt går att köpa här för 49 kr.

4 kommentarer

  1. Tänkte prova på st. Tropez mouse eftersom jag har hört endast positiva saker om den, dock nu när det är sommar vet jag inte om det är det bästa att köra på BUS. Kan man sola och bli brun med St. Tropez self tan mouse ? Och kan man bada i havet med det utan att det ser helt fel ut? Tack på förhand

    1. Hej Lottie! Ja det går att sola, man blir brun en då. Men tänk på att det kan vara svårare att se om man blir röd så var försiktig i solen :). Bada går också utmärkt, tänk bara på att återfukta efteråt. Kram Sandra

  2. hej! lite sent att kommentera nu.. men jag tänker köpa denna och undrar hur länge en sådan där flaska räcker. för du har 120ml och så finns det en 200ml. och jag undrar om det räcker att köpa 120ml eller om jag måste köpa 200ml? jag hade tänkt smörja in hela kroppen och jag vill att det ska räcka till ungefär 4 helkroppsinsmorningar :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *