Produkttips

Davines Minu Hair Mask (250ml) Det finns ingen bättre inpackning för att rädda ett torrt sprött sommarhår, ett måste efter en solsemester/ Nagellack California Coral 15  Jag har alltid älskat korall och det är min absoluta favorit på sommarnaglarna/ St. Tropez Everyday Gradual Tan Face Light/Medium Att få färg i ansiktet lyckats jag aldrig med (plus att det är bra att i sola för mycket). Det här är en favorit som verkligen ger en naturlig fin fin färg åt ansiktet./ St. Tropez self tan luxe dry oil är den perfekta oljan enligt mig, ger en fin färg, skimmer och den kladdar inte. Perfekt för att få snygga sommarben.

Vilka är era sommarfavoriter?

2 kommentarer

  1. Jag har en fråga! Mitt halvlånga hår är torrt i topparna av färg och blekning men mår fint vid rötterna. Oljiga/silikoniga serum och lotions funkar inte så bra i mitt hår, det liksom lägger sig på ytan och känns otrevligt och oljigt bara. Jag önskar mig en typ lotion, som fuktkräm för håret som inte tyger ner eller ”oljar” håret utan som ger fukt och smidighet till längderna… finns det? Några tips? Tack för en informativ och rolig blogg! :)

    1. Hej! Jag gillar Redkens Anti snap väldigt mycket och den tror jag skulle passa dig fint! Den ger fukt men framförallt är den väldigt vårdande och reparerar torra längder som utsätts för färg. Lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *