Priser

Klippning – 650 kronor
Toning/Färg/slingor – från 950 kronor
Toning/Färg/slingor inkl. klippning – från 1250 kr
Styling – 700 kronor/timme
Makeup – från 595 kronor
Stylingpaket (hår & makeup)- 90 min 1195 kronor
Quickfix (hår & makeup) 45 min – 695 kronor

Olaplex

Olaplexbehandling 850 kr (inkl tvätt & fön ej färg)
Olaplexbehandling & klippning  (inkl tvätt & fön ej färg) 1 050 kr
Olaplex i samband med färgning/slingning 300 kr

Hairtalk Extensions
Konsultation minst 3 dagar innan, inkl inklippning av håret.

Fullförlängning & Produktpaket
25 cm – 4850 kronor
40 cm- 6550 kronor
55 cm – 8950 kronor

Förtjockning & Produktpaket
25 cm – 2850 kronor
40 cm – 3690 kronor
55 cm – 4830 kronor

Singelpaket
25 cm – 1500 kr
40 cm – 1950 kr
55 cm – 2650 kr

Omsättning – 1500 kr

Brudpaket – 4 195 kronor
Paketet för dig som vill vara ditt allra finaste jag på din bröllopsdag! I priset ingår bruduppsättning och brudmakeup med lösfransar. Några månader innan bröllopet har vi en konsultation där vi går igenom färg, form och gör en provuppsättning och en provmakeup.

Brudpaket med clip-set – 5 395 kronor

Paketet för dig som vill ha lite extra längd och volym på håret
I priset ingår bruduppsättning och brudmakeup med lösfransar. Några månader innan bröllopet har vi en konsultation där vi går igenom färg, form och gör en provuppsättning och en provmakeup.Det ingår även ett clip-set i äkta hår som du kan ha på din bröllopsdag men även återanvända vid flera tillfällen. Håret är av fin kvalité och går att tvätta och styla precis som ditt egna hår.

Brudpaket utan konsultation – 3 095 kronor

Bruduppsättning – 3 595 kronor.
I priset ingår bruduppsättning och konsultation där vi går igenom form och gör en provuppsättning.

Brudmakeup – 1 595 kronor
I priset ingår brudmakeup och konsultation där vi går igenom färg, form och gör en provmakeup.

* 20 % vardagsrabatt (mån-fre)  på brudpaketen 

Makeupkurs enskild –  800 kronor

Makeupkurs grupp – 450 kronor/person
minst 4 personer

Hårstylingkurs enskild  700 kronor

Hårstylingkurs grupp 450 kronor/person

Paketpris makeup &  hårstylingskurs enskild  1 395 kr

Jag erbjuder makeup och hårstylingskurser efter era önskemål, antingen en privatkurs eller i grupp. Perfekt för tjejkvällen, möhippan eller som företagsaktivitet.

* Lösfransar ingår alltid i makeup priserna

* Jag kommer gärna till er t ex på bröllopsdagen då tar jag en resekostnad inom centrala Stockholm på 700 kr. Är det utanför Stockholm kontakta mig för prisuppgift.

23 kommentarer

 1. Hej!
  jag har halvlångt uppklippt hår.
  Men det är ganska tunnt och platt och jag passar inte i det, får jobba för att få upp lite rörelse och volym.
  Funderar nu på att permanenta det själv, har hört att skumpermanent är skonsamt och bra.
  Tänkte använda mjuka flexispolar med 20 mm diameter.
  Vad tror du om det?
  Något speciellt jag bör tänka på när jag sätter spolarna?

  MVH
  Gunilla

  1. Hej Gunilla! Jag skulle starkt avråda dig från att permanenta hemma. Det är Starka produkter och det kan gå riktigt fel! Vill du permanenta gå till en frisör som är duktig på permanent. Lycka till!

 2. Hej Sandra!
  Jag börjar bli riktigt frustrerad och deprimerad över mitt hår och söker efter all sorts hjälp man kan få. Jag har nämligen naturligt röd/orange/guld hårfärg som jag sedan ett halvår tillbaka har försökt att färga bort. Jag och min frisör kom fram till att det bästa skulle vara att lägga i en askfärg som låg runt 8 så det skulle bli mörkblond istället. Jag blev verkligen jätte nöjd över resultatet på salongen men 1 vecka senare så märkte jag att håret började bli rött igen. Då bokade jag en ny tid och så har det varit nu i ett halvår. Det är bra den första veckan och sen blir det sämre. Jag har kort hår som går till axlarna och har färgat håret permanent 1 gång varje månad nu det senaste halvåret till mörkblond, ändå så sitter det röda kvar i håret. Mina förklaringar har varit att jag har använt fel hårvårdsprodukter, som jag slutade med en vecka men det blev ändå rött… sen har jag även trott att det har kunnat vara solen som har gjort håret orange. Vad skulle du tipsa mig att göra? Vilken färg tror du passar för att ta bort det röda men ändå så det ser hyfsat bra ut till min utväxt? Och hur ska frisören gå tillväga anser du?

  PS: Att låta håret vara naturligt är ingen valmöjlighet för jag verkligen avskyr mitt naturliga hår! :(

  1. Hej Jonna! Vad svårt! Det låter ju som att det behövs en färg med mer ask i för att bli av med det röda. Jag vet inte vad frisören använt för färg men det skulle kanske behövas en starkare färg alltså med högre väteperoxid (rött hår kan var asvårfärgat) och även mer ask en 7:a eller 6:a istället med ask. Sen kan du ju underhåla färgen hemma med en färginpackning eller färgbalsam som är i en askig mörkblond ton. Jag kan inte ge mycket mer tips en så,jag har ju ingen aning om vad för typ av färg din frisör lagt hon kanske redan har provat lite olika. Du kan ju också prova att gå till en annan frisör, gärna någon som är duktig på att färga och har lite erfarenhet av rött hår.

   Stort lycka till!

   1. Hej igen! Tack för ett snabbt och bra svar. Min frisör har endast provat att lägga i en askfärg som jag egentligen tyckt har blivit lite för mörkt, jag skulle egentligen föredra att vara mer mellan blond. Du har inga bra färgtips som skulle ta bort det röd/guldiga i håret men ändå inte se för onaturligt ut? Betyder jätte mycket för mig, tack!
    mvh

    1. Alla färger är olika och de blandas på olika sätt så tyvärr kan jag inte ge så mycket tips.. Hoppas det löser dig och stort lycka till!

 3. Hej! Jag heter Aya och har nyligen färgat mitt hår för första gången. Eftersom jag är mörkhårig så vet jag att det är svårt att färga till blond. Jag ville ha en ombre/balayage, med blond nyanser. Frisören har blandat B1, B2 (tror jag ). Färgen blev typ ljusbrunt och det passa jättebra med min mörkbruna hår (botten). Om jag skulle vilja ha lite mer ljusare nyans( blondare) vad skulle jag göra då? Kan jag göra det även om jag har färgat hår? Är blekning ett alternativ?

  Tacksam för svar!

  Aya

  1. Hej Aya! Ja det borde gå bra att göra det lite ljusare, vill du ha en ombre är det ju mest topparna som ska bli ljusare! Blekning tror jag kommer behövas! Lycka till ☺️

 4. hej Sandra ,
  har nyligen klipt mig kort nästan samma bild på din blogg , har bleckat håret hos frisör men inte nöjd ? hur kan jag boka en tid hos dej? tack

 5. Hej! Har hört från kompisar att du ska vara väldigt duktig på hår och hårfärg. Jag har en fråga som jag har grubblat över ganska länge och hoppades att du kanske kunde svara på den. Gör solen att färgat askmörk blont hår(7a) bleker den nuvarande färgen lite ljusare eller tar solen bort min nya hårfärg som leder tillbaka till min gamla naturliga hårfärg? Med vänliga hälsningar

  1. Hej Sofia! Solen bleker både bort din färgade färg och på ditt naturliga hår. Ditt naturliga hår kan alltså bli ljusare av solen, är det färgat brukar solen kunna bleka lite extra eftersom hårstrået är mer öppet och redan behandlat. Hoppas det gav svar på din fråga :)

   1. Okej, så solen ”dödar/tarbort” inte min ask färg utan bara ljusar upp den nuvarande färgen. 😊

    1. Den ljusar upp ditt hår och tyvärr försvinner även asktonen.. Solen har en tendens att ta fram det varma i alla hår så tyvärr kommer asktonen att försvinna och det blir mer åt guld.. Solen tar alltså bort den färgade tonen men ljusar även upp ditt hår (även din naturliga färg). Solen kan vara riktigt stark så det är bra att skydda det om man t ex är på solsemester :)

 6. Hej Sandra! Kan du rekommendera någon bra färg shampoo/färginpackning som tar bort röda toner i håret på mitt nuvarande mörkblonda askhår. Stort plus om det även blir lite ljusare 😊

  Mvh Agnes

  1. Hej Agnes! Jag tycker du ska kolla in Wella Color Fresh, det är som en toning men fungerar även som ett schampo. Tyvärr finns det inget som gör det ljusare snarare upplevs håret som mörkare när det blir en kallare färg. Vill du ljusa upp det behöver du bleka eller färga det ljusare. Du hittar Color Fresh t ex här

   1. Hej igen! Tack för snabbt svar:D skulle precis trycka hem produkten men såg nu att det fanns massa olika nyanser, för säkerhets skull så var det pearl ash silver blonde 8/81 som du rekommenderade? Alltså för att ta bort röda/orange toner i håret på ett askblondt hår(7a).

    Mvh

    1. Ja 8/81 är den som är mest effektiv, ju mörkare hår du har ju mindre skillnad gör den men jag tror det kommer ge en kallare ton på ditt hår om du ligger på en 7:a. Lycka till!

 7. Hej! Jag har blonderat mitt ”råttfärgade” hår för ett tag sen men nu ser utväxten för jävlig ut rent ut sagt, och jag vill färga tillbaka till ljusbrunt hemma, men har läst att det enkelt blir fel när man färgar redan färgat hår samt utväxt eftersom de absorberar färgen olika, finns det några sätt att lyckas? Häslningar Esmeralda

 8. Hej! Jag har blonderat mitt ”råttfärgade” hår för ett tag sen men nu ser utväxten för jävlig ut rent ut sagt, och jag vill färga tillbaka till ljusbrunt hemma, men har läst att det enkelt blir fel när man färgar redan färgat hår samt utväxt eftersom de absorberar färgen olika, finns det några sätt att lyckas? Häslningar Esmeralda.

 9. Hej! Har du någon favorit när det kommer till solskyddsspray för håret? Har hört att håret kan bli gulaktig av solskyddsspray, stämmer detta? Solen är min största fiende när det kommer till att inte kunna bevara min hårfärg och letar verkligen efter en produkt som passar till färgat hår och som har väldigt bra solskydd. Ursäkta om det blev rörigt!

  Mvh Linda

  1. Hej Linda, min absoluta favorit är 7 seconds från Unite den skyddar mot solen, behåller färgen, skyddar mot missgärningar ,har bra värmeskydd och är dessutom vårdande för håret och hjälper till att reda ut det skonsamt. Den bästa produkten på sommaren/solsemestern :)

   Vissa produkter kan missfärga håret precis som vissa stylingprodukter kan missfärga ett blont hår så det blir gult. Unites gör inte det, jag ska sammanställa ett inlägg med fler tips :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *