Mellanlängden

Många säger att det här är den tråkigaste längden men jag tycker den är superfin. Så praktisk också när det är tillräckligt långt för att sätta upp det men samtidigt så kort att volym och fyllighet fortfarande bevaras. Den här längden passar perfekt till finare hår med tunna hårstrån som blir allt för tunna med för lång längd.

f3993def3df2bf19944c28c3b374ae6a60d2b4f5d2e5e505ccbe656c20bfa1f7b97048fc2ef3e5ee07309726fe9a74a54ef2450acbba48af092a6b025e9386bf8d1ee6113365e3a563a6f6d08547b7a6

b9eb09582f2925d0633aa4ae6dcb048c

8 kommentarer

 1. Hej jag har inte lika långa längder men luggen lång hur styla man denna lugg eller fönar,mitt blir risigt i topparna .snygga bilder på snygga frisyrer

  1. Hej! Föna med en rundborste från ansiktet eller så lockar du luggen bakåt på sidorna med en stor locktång (du snurrar håret runt locktången och håller i toppen).

 2. Hej sanna!!
  Jag var hos frisör för tona mitt ljusa hår ett steg mörkare. Och lite kallare.
  Men det blev grönt! Jag såg det i efterhand att det skiftar i grönt och vissa partier är riktigt gröna. Jag har ingen lust att gå tillbaka för mina senaste frisörbesök har håret ba blivit värre o värre. Vågar inte mer :/

  Jag har försökt tvätta med askorbinsyra flera ggr och detoxat håret. Ingen skillnad :(

  Hjälp! :( vad kan jag göra??
  (Jag vill inte bli rödhårig heller.. Har kämpat för ljusat upp håret och få bort så mycket det går av dem varma tonerna..)

  1. Hej Kim! Vad trist! Tyvärr är mitt enda råd att gå till frisören och få hjälp, vill du inte gå tillbaka till samma så prova en ny frisör. Lycka till :)

    1. Frisören måste få bort den gröna färgen och det gör man genom svag blekning, sedan får man lägga på en toning för att få den tonen och mörkhetsläget du ville ha. Lycka till!

 3. hejsan! just nu är jag blond med en soft ombre, mina toppar är blekta och det mörka i hårbotten är min naturliga lite mörkblonda hårfärg. nu på senare tid har jag fått nå för ljusgrått/vitt hår och skulle vilja testa på att ha det för o se om det ät någonting för mig! håller på att hitta mig själv så byter mellan lite olika stilar. angelica blick tycker jag har en snygg hårfärg (http://angelicablick.se/2015/06/30/grey-x-2/) och skulle vilja ha nå liknande men om jag nu skulle ångra mig eller om frisören gör ett dåligt jobb skulle jag kunna bli blond igen utan allt för mycket problem? förra sommaren gick jag från brun till den färg jag har nu och det var en process.. vill inte gå igenom samma sak igen. och är det svårt för en frisör att få till en snygg grå färg? vill inte att det ska se dassig ut eller som en 80 år gammal tants hår.. tack för hjälpen! om du har tid så får du gärna slänga ihop ett inlägg med lite inspo bilder på grått/vitt hår

  1. Hej! Ja grått hår är mycket lättare att bli av med en brun färg eftersom en brun färg innehållet mycket varma pigment också som biter sig fast bättre. Men det går ju aldrig att garantera färgen kan sätta sig ordentligt men jag tror som sagt att det kommer gå ganska lätt för dig att bli blond igen. Det som kan vara svårt är att få den perfekta grå nyansen, det kan vara jätte svårt även för frisörer och ditt hår behöver förmodligen blekas upp ordentligt och sedan tonas in. Du kommer behöva bättra på färgen ganska ofta hemma också för att behålla den grå känslan. Ja absolut jag ska lägga upp lite inspiration, det är så snyggt med grått hår älskar det!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *