Läsarfråga, Victoria Secret lockar

Candice+Swanepoel+Long+Hairstyles+Long+Curls+S804MMmdxA4l

Först och främst måste jag berömma din blogg för all inspiration den ger mig! Och så till min fråga. Jag har axellångt hår som jag brukar locka med locktång. Men ibland får jag inte till det ordentligt. Jag vill åt det slarviga Victorias Secret-svallet men ser ofta ut som en babydoll med täta lockar. Har du tips eller kanske en tutorial? Kram Sanna

Hej Sanna!

 Tack! Vad roligt att du gillar min blogg :)
Det viktigaste är att kamma ut håret ordentligt. Först gör du lockarna, snurra håret längs locktången i lite tjockare sektioner ( du håller i toppen som på bilden nedanför men ta lite mer hår åt gången), längst fram vid ansiktet  snurrar du håret bakåt från ansiktet och sedan fortsätter du åt samma håll på varsin sida. Låt håret svalna ordentligt och sedan kammar du igenom håret ordentligt! Ta eventuellt lite vatten i händerna och dra i topparna om de är för lockiga. Avsluta gärna med lite saltvatten för att få en mer naturlig look.
Hoppas du fick lite tips!

How To Get Wavy Hair - Nasty Gal Fashion Blog

Klicka på bilderna för källa

Har du en fråga? Mejla till fragafrisorenhotmail.com eller skriv din fråga här på bloggen, jag svarar på alla kommentarer och mejl.

2 kommentarer

 1. Så snyggt! Jag har axellångt hår, rätt tunt och väldigt glatt. Mina lockar som ser ok ut innan jag går hemifrån, försvinner helt så fort jag går utanför dörren trots dyra värmeskydd och hårspray (Redken Forceful 23 och Ironshape 11). Testat både med plattång och CeraWand konformad locktång. Vad gör jag för fel? Testat att spraya både innan och efter lockning, både direkt och att vänta. Så tråkigt! En fråga till; ska man locka underhåret först och sen överhåret eller bara överhåret?

  Hälsningar Sofie

  1. Hej Sofie! Vad trist med lockar som inte håller! Är det helt torrt innan du börjar locka det? Använder du mycket produkter med fukt? Iron shape och Forcefull tycker jag är grymma så de borde hålla. Det låter ju som att du har mycket fukt i håret så spraya ordentligt med Iron shape och föna det riktigt torrt. Spraya inte för mycket heller det kan vara det är felet också.

   Jag brukar ta stora vertikala delar alltså både underhår och överhår samtidigt, det behöver ju inte bli lockigt närmast botten.

   Lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *