Läsarfråga, mellan långt hår

830910e8fb962e5bce96e10868abcbb6

Hejsan, tycker verkligen din blogg är inspirerande och intressant! För ett tag sedan så svarade du på en annan läsare fråga och då la du upp några olika bilder, och en av bilderna var den här.
Håret på bilden är ganska stylad det vet jag. Men ja undrar faktiskt hur kort de är klippt och hur mycket uppklippt det är och om man skaffar den här frisyren ska man gå efter snedbena eller mittbena? Och skulle de funka och klippa så om man har tjockt mellan långt/kort hår,

Skulle vara jätte snällt om du svarade i ett inlägg :)

Hälsningar: Theresia

Hej Theresia,

Hon har förmodligen lite självfall eller så är det stylat lockigt men som svar till dina frågor. Längden är ju svårt att säga exakt men till nyckelbenen eller ca 5 cm nedanför axeln skulle jag tro, ja det är uppklippt lite och frisyren går att ha både i mittbena och sidbena. Frisyren passar väldigt bra till tjockt hår och har du inte kortare en på bilden går det såklart bra att klippa det så.

Jag har försökt hittat några frisyrer i ungefär samma längd men med olika stylingar, hoppas några av dem kan ge dig lite inspiration!

 

‘Tack vad roligt att du gillar min blogg :)

What-Lived--Hair-Looks-Like

f81f386cdcd05369c15be421f3566b40 dbd5b8095cdeb3a3d95e880b6bf7803cbf738404040074b1a47cb6089babe92d

Bilder från Pinterest

2 kommentarer

 1. Hej.
  Jag undrar vilka utav wellas illumina color
  jag lär blanda ihop för att få en Mocca Blond färg?
  Är sugen på att ha den lite mörkare så som elin johansson
  fick till det:)

  Du är en riktigt inspirations klippa!
  Har lärt mig så himla mycket om hår och smink.
  Kan sitta flera timmar och kolla igenom arkivet:)

  Kram

  1. Hej Lisa, Tack vad glad jag blir att du tycker det :)

   Det är omöjligt att ge ut ett recept eftersom det helt beror på utgångsläget, dessutom var det längesen jag jobbade med Wella. Men om man blandar /75 färgerna med lite /3 ger det oftast en Mocka ton, vill du ha en blond färg får du ju ta några som är riktigt ljusa typ en 9:a eller 10:a. Men utgångsläget är helt avgörande av vilka toner du ska välja, är du väldigt ljus (blekt) är det väldigt svårt att få till en fin färg så jag rekommenderar att du helst går till en frisör. Har du väl fått till en fin nyans hos frisören är det lättare att du underhåller den själv hemma med toningar sen.

   Lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *