Läsarfråga, Medellångt hår

Hej på dig jag behöver din proffisga hjälp!

Har just nu medel långt hår, sådär till början av armhålorna, och jag undrar om du skulle kunna lägga in några tips på snygga frisyrer i just den längden? Kanske vårens trend eller annars bara någon otroligt snyggt? Vill inte ta så mycket längd bort (försöker odla haha) utan vill hellre fixa en snygg frisyr av det hela, tycker det känns så hängigt nu :( Hjälp snälla, du ger så bra tips så kanske du kan ge lite till såna med medellångt hår också! :)

Hej!

Vad roligt att du uppskattar mina tips!

I vår ska det vara lite rakare hår, Hollywood svallet är alltså på väg bort. Det får gärna vara lite rörelse i det och håren ska vara naturligt stylade, strand looken med lätta vågor är helt rätt. Här nere kommer lite förslag hur du kan variera looken med olika längd på håret, en sak som är gemensam på håren är att det är uppklippt, då får du till den rätta looken.

Hoppas det hjälper dig att inspireras till en ny look i vår!

 

softtousledwaves

elle-mag-3

4b70665336f0370431fd09666511e674

921a30d5505de2214554b7fe6be453fbBilder från min Pinterest

2 kommentarer

  1. Hej!
    Jag behöver hjälp ang. att färga blond. Jag tonade håret rött i slutet av augusti, ganska intensiv röd. Den har inte helt gått bort utan är idag kopparfärgat. Saken är den att jag vill bli blond, är blond naturligt och har även en blond utväxt nu. Hur ska jag gå till väga? Kommer det bli orange?
    Kram

    1. Hej! Jag skulle rekommendera att du går till en frisör, det är jätte svårt att få bra själv. Lycka till :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *