Läsarfråga, djuprengörande schampo

1462-100-0250_1

Mitt favorit djuprengörande schampo är Kevin Murphy Maxi Wash

Hej!

 
Har nu införskaffat mig ett djuprengörande schampo, min fråga är hur man använder den?
Tar man den djuprengörande schampot istället för vanligt schampo? eller hur använder man den steg för steg?Jag har blont hår och det går ofta åt gult efter ett tag kan det hjälpa då med djuprengörande schampo (var därför jag köpte det)? Jag har också hört att det kan vara skadligt om man använder det för ofta så hur ofta ska man använda det? 
 
Med vänlig Hälsning 
Elin
 

Hej Elin!

Ja du kan använda det istället för ett vanligt schampo någon gång ibland när du vill djuprengöra det du behöver inte använda vanligt schampo också. Ett djuprengörande schampo tar bort rester av stylingprodukter och missfärgningar som kan uppstå på blont hår t ex från vatten (klor, egen brunn t ex),
Ett djuprengörande schampo rengör ju på djupet så använd det inte för ofta, då kan det torka ut håret men ibland är det bra att göra en ordentlig detox på håret och rensa bort gamla produktrester. Hur ofta du ska använda det beror ju lite på hur ofta du tvättar håret men varannan vecka kan vara lagom, du kan ju också använda det vid behov t ex på semestern om du badar i mycket klor eller om du är ute på landet med egen brunn. Vax och vissa oljor kan ge en gul ton åt håret så prova att djuprengöra håret om du tror att håret har produktrester kvar, avsluta gärna en djuprengöring med en inpackning och om du är blond skulle jag rekommendera en färginpackning t ex Davines Silver Condtioner.
Lycka till!

50001

Davines Silver Conditioner 279 kr här

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *