Läsarfråga, frisyrtrender 2014

Hej! Jag är så sugen på att klippa mig i en kort page men jag är inte helt säker på hur och vad jag passar i. Jag har ganska litet och nätt ansikte och funderar på att klippa väldigt kort nästan vid örat om du förstår och uppklippt i nacken. Är det helt ute? Vilka trendiga korta frisyrer finns det annars? 

Jag är väldigt tacksam om du vill svara :) 

Hej!

Jag tror att en kort frisyr kan passa dig bra om du har ett litet och nätt ansikte. Korta frisyrer är väldigt inne nu till våren och sommaren så du är helt rätt ute. Här kommer några förslag på frisyer som jag tror skulle passa.

0c834d39879ebb98407bd5e0924b4668

5c7bb90bcb58aeef325707ac326abed7

a63b36ed2acbd3e6420a5084c4137950

67a6cbc5cd28db6f47f3b0d6c829a1dd

Bilder från min Pinterest 

 

10 kommentarer

 1. Hej :) jag skrev en lång kommentar igår och undrar ifall du kan svara på den? Jag ska nämligen in till stan imorgon till frisören så jag känner att jag behöver lite tips från dig! :) kram :)

   1. Hej :) det var en väldigt lång kommentar. Jag har blekta toppar nu och gjorde det hos frisören den 20 december och jag vill nu färga över det i en liknande färg som min naturliga hårfärg är vilket är mellanbrunt. Jag vet inte om jag ska tona det eller färga? Toning går ju ut efter några tvättar men jag vill inte att det blonda ska komma tillbaka. Ska jag då färga över det istället för jag tänkte inte röra håret mer efter att jag färgat det då jag egentligen gillar min naturliga hårfärg men kände bara för att testa något nytt. Under även om man kan få tuggummihår om man färgar det till brunt eller om man bara får det när man bleker/färgar det blont? Vad ska jag ta för färg för att inte få ett hår som kan kan skifta till grön färg?
    Tänkte gå in till en frisörsalong och köpa hårfärg där då det känns säkrast! Ha det bra :) kram! :)

    1. Jag tror att en intensivtoning är det som passar ditt hår bäst! Den sitter bättre en färg i blekt hår men sliter inte alls på håret. Du kan inte få tuggummi hår av att färga det mörkt utan det är av starka preparat som blekning och permanent man får det. Du måste nog välja en färg med lite värme i för att det inte ska skifta i grönt, fråga frisören om råd så blir det förhoppningsvis rätt! Lycka till :)

     1. Ja det är jättelikt :). Jo det kommer tvättas ur lite och du kan behöva bättra på det igen om en månad kanske. Kram

  1. Hej Jojo!
   Ja absolut, det man ska tänka på med ett fyrkantigt ansikte är att det inte får bli för hårt mot ansikte. Det ska gärna klippas in lite mjukare och flikigt, men det går absolut att uppnå med de här frisyrerna.

   Hoppas det gav svar på din fråga :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *