Läsarfråga, förslag student/baluppsättning

Hej!

Jag har en lite fundering. Jag tar studenten nu i vår och ska även gå på studentbalen, dock har jag noll koll på vad jag ska ha för frisyr. Jag tror att jag vill ha en ganska enkel, låg, slarvig knut då mitt hår är tunt och relativt långt. Har du några tips på vad som skulle funka bra? Min klänning är ganska enkel, silvrigt grå och jag ska ha en enkel svart/silvrig sotning som inte ska ta över allt för mycket. 

Tack på förhand!

Hej!

 Jag tror att en knut i nacken blir jätte fint! Eftersom du har ganska långt hår kommer du kunna fuska fram ganska mycket volym även om det inte är så tjockt. Prova att locka det först och fäst sedan upp det slarvigt med nålar. Här kommer några förslag.
 Lycka till!

ImageProxny.mvc

ImagePronxy.mvc

ImageProxy.mvcBilder från min Pinterest 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *