Läsarfråga, askbrunt hår

 

hej, jag bad för länge sedan om att du skulle lägga upp bilder på kalla, och iskalla och askiga bruna hårfärger. du sa att du skulle lägga upp men jag antar att du glömt bort det, men jag vore jätteglad om du kunde fixa det så fort som möjligt!:) gärna en ljusbrun hårfärg, helt utan guldtoner och rött!:D du förstår säkert, du är ju frisör men jag brukar alltid förklara förmycket:)

Hej Cicki! Ja det måste jag glömt bort ledsen för det! Här är några olika bruna färger jag hoppas någon kan ge dig lite inspiration :)

88028cb61a3c02accf2a87014b7214e7 62e7278111b6567a24f436d57570baa8  a640f6ba668d7d1868fc4e7e2b1c8f9f eb0504a9a8c70f3d637890feaa9ca180

 

8 kommentarer

 1. Hej! Jag har mörkbrunt hår. Har färgat i säkert 35 år. Måste färga det pga grå utväxt var tredje vecka. Är verkligen trött på det. Känner mig mogen nu att sluta färga håret och bli grå. Jag har långt hår.
  Vill gärna få råd hur jag ska göra detta på ett smidigt sätt. Orkar inte vänta på att det ska växa ut.
  Har inte råd att gå till en frisör. Vill göra det själv.
  Mvh Inger

  1. Hej Inger! Det bästa är att man gör slingor och bleker upp håret så att det blir så ljust som möjligt, det blandat med några mörkare slingor gör att man kan komma väldigt nära din egna frg och du kommer slippa utväxt. Jag rekommenderar inte att du gör något hemma utan gå till en frisör, se det som en investering du behöver inte färga dig sen så du sparar väldigt mycket pengar i framtiden! Lycka till!

 2. hej! 15årig tjej som är sugen på en förändring. för tillfället har jag råttfärgat hår (aldrig färgat det), som slutar strax under nyckelbenen. ganska blek i hyn och rund ansiktsform. jag tror att jag har kall underton men är inte säker.. har du några tankar om vilken hårfärg jag skulle kunna passa i eller någon ny frisyr?
  tack för en inspirerande blogg, kram!

  1. Hej Kajsa! Svårt att svara på när jag intre träffat dig såklart men spontant skulle jag föreslå lite ljusare effekter, lite solblekt känsla. När det gäller klippning kanske någon slags lugg? Kram

 3. Hej jag har en mörkbrun färg men vill ha en lite ljusare typ mörkblont hårfärg. Vilken hårfärg rekomenderar du o ta hemma.

 4. Hej! Jag vet att det här kanske är lite sent, men jag har blekt mitt hår flera gånger, och bilden högst upp är typ min hår färg, och jag vill ha tillbaka den, men vill göra hemma! Mest för att jag är 13 och inte har så mycket pengar. Något tips på märke och färg?

  1. Hej Kajsa! Tyvärr är det den svåraste färgen att få till när ditt hår är blekt, den naturliga lite kalla tonen. Det är så lätt att den slår i grönt eller grått istället eller att det blir för varmt (rött). Jag kan bara råda dig att gå till en duktig frisör och få hjälp.

   Lycka till!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *