Läsarfråga, 60-tals tips

Hej! 
Jag ska på en fest nästa vecka som har temat ”60-tal”. Då ska vi klä ut oss i 60-tals kläder och ha en 60-tals frisyr. Men nu kommer problemet, jag har ingen aning om hur 60-tals stilen ser ut! Det skulle hjälpa jättemycket om du la ut bilder på frisyrer, klädsel och sminkning på din blogg! 
Moa

Hej Moa!

Vad roligt med 60-tals tema! Här kommer lite bilder som jag hoppas du kan inspireras av. Satsa på stort hår, stora ögon men mycket eyeliner och när det kommer till kläder är en kort, rak klänning ett säkert kort! Fler bilder hittar du på min Pinterest. 

Lycka till!

60s

6 kommentarer

  1. Fina bilder & massa input!
    Vill skaffa 60 tals frisyr. Har du tips på skickliga frisörer i Stockholms trakt jag kan sträcka mig inom en timmes resa. Bara jag blir nöjd…

    1. Hej! Du är varmt välkommen till mig om du vill. Jag jobbar på Project Sthlm, Riddargatan 25. Det man ska tänka på med 60 talsfrisyrer är ju att det är mycket styling oftast när man ser på bilderna :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *