Rödaläppar

Sitter här med tända ljus och lyssnar på julmusik! Jag känner att julstämningen börjar infinna sig bara 12 dagar kvar nu och imorgon är det lucia! Jag har kärat ner mig i röda läppar nu igen, det är så snyggt och känns juligt såklart! Med färg på läpparna blir allt lite roligare!

s1198886-main-hero-300

Mitt favorit läppstift kommer från Sephora och heter The Red 04 jag köpte det första gången i Paris 2011 och det har varit min favorit färg sedan dess! Att hitta rätt nyans av rött är inte det lättaste så jag blev väldigt glad när jag hittade det här som går lite åt det vinröda hållet och det är ganska mörkt rött vilket jag älskar. Att ha färg på läpparna har nästan blivit ett måste för mig nu på vintern. Det piggar liksom upp vardagen och vintermörkret!

1919536_216119424536_8139651_n

Bild från Paris för nästan exakt 4 år sedan,  en rödhårig tjej med röda läppar.

 

2 kommentarer

  1. Hej!
    Jag måste se om du snälla har något svar på denna fråga:
    Jag har äntligen gjort som jag ville med mitt hår: mörkt brunt + lugg. MEN! Jag har så himla ljus hårbotten tydligen?!? Så jag tycker det set ut som att jag är tunnhårig när jag fixat till allt?!? Luggen är som ett ”V” med mittbena bak, det är sån skarp kontrast så jag vet inte! Har jag gjort ett misstag genom att färga det så pass mörkt? (Är brun-råttbrun original.) Eller finns det något jag kan göra så det inte ser ut så här?? Jag antar att jag har tunt, fint hår -är det därför?? (Men det är ju ändå rätt tjockt!) Usch. Detta blev inte alls som jag tänkt mig. :(

    1. Hej! Svårt att svara på men det kanske är så att du har en ganska markerad bena, kanske har du tjocka hårstrån men inte så många strån. Jag kan tyvärr inte ge något tips mer en att använda volym produkter för att benan inte ska ligga så platt. Du kan ju försöka att inte ha en spikrak bena heller utan gör den lite oregelbunden, sen har ju alla ljus hårbotten så det ser säkert inte så konstigt ut som du tror du behöver nog bara vänja dig! Självklart blir ju kontrasten mellan mörkthår och hårbotten stor när man är så mörk som du är nu men som sagt det är nog bara du som är ovan. Lycka till :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *