5 kommentarer

 1. Snyggt! Jag har en fråga. Jag är varmblod och har varit till frisören två gånger för att jag vill få upp tonerna i en isblond kall färg. Jag har sett så många som haft mörkare hår än mig och lyckats med sina is blonda färger på första försöket. Här spenderar jag tusentals kronor och blir aldrig nöjd. Förra svängen blev det en nyans ljusare även fast jag visade en extremt blond bild från Pinterest – sådär vill jag ha det, sa jag. Hon blekte i slinghätta.

  Jag är besviken men känner frisören privat. Jag vet inte vad jag ska säga och hur jag ska framföra detta om att jag är missnöjd. Lagt ut 3500 på 3 månader.. Det är jätte fint men långt ifrån det jag vill ha det. Hon sa senast ”vi vill behålla kvalitén så jag sköljer håret här”. Det kan vara jag som har noll koll. Men Alltså varför funkar detta på alla andras hår och inte mitt? Hoppas få lite rådgivning :) ha en bra dag.

  1. Hej! Jo det är klart det borde gå att få det isblont om du redan nu är så pass blond. Gör man slingor så blir ju inte allt blekt utan mycket lämnas ju kvar och det blir lite blandat vita och varmare mörkare blonda slingor. Nu vet jag ju inte hur du ser ut i håret nu men det som nog behövs är att bleka upp altting och sedan färga in en isblond färg, som du sedan måste underhålla själv hemma med silverinpackningar. Men det är jättesvårt att råda dig när jag inte vet exakt hur ditt hår ser ut :)

   Det bästa är att du är ärlig och säger att du inte känner dig nöjd och att hon inte verkar förstå hur du vill ha det. Lycka till!

 2. Hej! Skulle du kunna skriva ett kort inlägg om hur man kan ta hand om sitt hår emellan frisörbesöken? :) Jag har inte klippt mig sedan oktober och skulle ha klippt mig nu… men råkade ha sönder rumskompisens dammsugare, så pengarna fick gå till en ny istället och jag får vänta med att klippa mig… är student med lite ont om pengar. Mitt hår är rätt så slitet i topparna… var redan det i oktober, men nu är det slitet igen. :/
  Om det går att skriva ett inlägg om det vet jag inte, men bara ett tips. ^^ Fast det kanske fungerar lika bra att ta fram saxen och klippa bort det som är slitet som man hittar på ett strå? Eller blir du som frisör galen då? :P

  1. Hej Elina! När topparna börjar bli slitna och klyva sig är det bara att klippa som gäller. Du kan absolut gå igenom topparna lite själv, ett tips är att snurra små delar av håret och sedan klippa de toppar som sticker ut och är kluvna.

   Lycka till :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *