Hårfavoriter just nu

För tillfället är det de här produkterna som blivit mina favoriter, alla från Davines som är ett märke jag tycker mer och mer om. Just nu använder jag deras Davines Nourishing Hair Pak som är en stärkande inpackning som innehåller proteiner för att stärka ett förstört hår (blekt/färgat/solblekt) och Davines Nourishing Shampoo. Mitt hår känns så otroligt mjukt och lent efteråt vilket är det jag gillar mest med de här produkterna. Schampot är otroligt milt också vilket gör att min annars så torra hårbotten mår riktigt bra. En riktigt bra serie om du har tunt fint och slitet hår.

Jag kompletterar med  Davines Oi/Oil som är en superlätt olja, vilket passar mitt fina tunna hår. De passar dessutom perfekt om man är riktigt ljust blond som jag är eftersom den är ljus i färgen och ger inga missfärgningar som många andra oljor kan göra.

Sist måste jag tipsa om min absoluta favorit, Davines Hair Refresher som är ett torrschampo men så långt ifrån ett ”vanligt” torrschampo (då jämför jag med t ex Batiste). Den här ger inte samma strävhet och känsla av en massa produkter som andra torrschampo kan ge, det här ger istället en fräsch känsla på hela håret. Den går att använda både i botten och längderna, luktar fantastiskt gott och håret känns rent och den ger volym och textur men inte den här ofräscha känslan som många andra torrschampon kan ge utan en mer light variant.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *