Erbjudande, Kostnadsfri rådgivning

977d11286fc5dd7317ce9bcd06788354

Bild härifrån

Vad roligt att ni är så många som nappat på mitt erbjudande, det finns några tider kvar den här veckan och nästa om någon är sugen på en konsultation. Som jag skrev här nedan kommer ni att få ett erbjudande om ni sedan bokar en tid hos mig! 

Det var längesen jag hade ett erbjudande så nu tänkte jag ge er 15 minuter  kostnadsfri rådgivning!

Ni är välkomna att boka en tid mån-fredag mellan 10-14 och jag ger er råd om klippning, färg, styling, produkter eller vad ni vill veta. Ni kommer även få ett fint erbjudande av mig när ni är på plats för konsultationen!

Erbjudandet gäller september ut och ni kan boka på info@sandrastjerna.se  eller på 0768-701439. Min salong ligger på Riddargatan 25, Stockholm.

Välkomna!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *