Bästa produkten för lockigt hår

B002832

Jag får många frågor om en bra produkt för att få fram fina naturliga lockar i sitt hår, Davines Curl Building Serum är en ny favorit som verkligen har alla de egenskaper man vill att en lockförstärkare ska ha. Den definierar lockarna, tar ner friss och gör håret mjukt. Ni hittar den t ex här för 249 kr.

2 kommentarer

  1. Hej! Jag köpte ett löshår från pozehair (Detta: http://pozehair.se/akta-loshar/clip-go/standard-125g/poze-akta-loshar-clip-go-honey-blonde-mix-12n9n-60cm/?group=prod_prod_grp-s1%2F506) som jag nu i efterhand ångrar lite att jag köpte. Jag tycker om de ljusa slingorna som är i, men det mörka slingorna upplever jag är lite för orange för min typ. Jag ville mer ha åt det åt det här hållet (https://se.pinterest.com/pin/306807793340624566/) när det gäller löshåret. Jag har en fin ombre som på bilden fast lite mörkare, och vill alltså åt de ljusare längderna. Min fråga till dig är om du vet någon bra verkande produkt (helst inpackning) som kan få bort de orange tonerna i mitt löshår? Jag har hört talats om Maria Nila Colour Refresh, men skulle det hjälpa åt mitt problem? Tidigare har jag provat Revlons färgbomber, och jag tycker att man måste använda dem så mycket innan man ser någon skillnad, så finns det någon annan produkt? Så tacksam för svar!!

    1. Hej Jennifer! Löshår beter sig tyvärr annorlunda en ditt egna hår eftersom det är så behandlat så jag tror tyvärr ingen tärginpackning kan bita på det. Det enda som skulle funka är en toning eller färg men eftersom det är löshår är det svårt att veta hur resultatet blir det kan slå över och bli grönt/grått lätt t ex. Det enda jag kan råda dig till är att köpa ett nytt löshår.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *