5 sommarfavoriter

1, Bästa brun utan solen, St Tropez Bronzing Mousse. 

Jag har flera bus produkter från St Tropez och jag måste säga att alla är helt fantastiska! Det här är dock min favorit, Bronzing Moussen går verkligen in direkt på kroppen och den kladdar inte. Den ger färg direkt vilket gör att det är lätt att få den jämn, handsken som man kan köpa till är viktig för att få det bästa resultatet. Bäst av allt är att den inte alls luktar sådär hemskt som många busprodukter gör, ni vet den där klassiska bus lukten.. 

Ni hittar den t ex här för 269 kr

P33176

2, Färgglada naglar

Funny Face / California Coral / Mezmerised / Mint Candy Apple

3, Guldskimrande olja

Den här oljan från Nuxe är en återkommande favorit varje sommar och på solsemestern. Jag använder den framförallt på kroppen men den funkar fint även i håret och ansiktet. Det bästa är att den i stort sätt bara består av naturliga ingredienser (96,9%).

Skärmavbild 2011-04-18 kl. 09.01.18

4, Bare Minerals Ready Bronzer The High Dive

Älskar det här solpudret, fin naturlig färg utan skimmer och glitter min absoluta sommarfavorit i väskan.

5, Sist tänkte jag tipsa om en riktigt bra inpackning Redken Color Extend Sun After-Sun Mask,  den skyddar mot solen  samtidigt som den ger riktigt bra vård och fukt. Väldigt skön att även lägga i  botten om man råkat bränna sig! En riktigt bra produkt som hjälper dig att behålla din färg och glans på håret i sommar trots sol och bad.

sun-mask-rdk08120047_500x500

Tipsa gärna om era sommarfavoriter här nedan :)

4 kommentarer

 1. Hej! Har en fråga, hoppas det är okej att jag ställer den här. Jag blekte nyss mitt bruna hår för att sedan lägga i grå färg (hos frisör). Det blev lyckat, men jag känner att jag vill ha mer grå färg, då jag mer är silverblond nu. Tycker att jag eventuellt skiftar en aningen till grönt. Om jag vill förstärka det grå, göra färgen liksom djupare, har du tips på någon bra toning att använda sig av? Jag har hört mycket gott om Wella Color Fresh, men är osäker på vilken nyans jag ska välja. Har inga gula toner nu, utan isf mer åt grönt. Skulle bli jätteglad om du kunde råda mig lite om hur nyanserna för Color Fresh fungerar. Stort, stort tack!

  1. Hej! Om det skiftar lite i grönt kan det vara så att du har lite gula pigment kvar, håret behöver vara helt vitt för att man ska få den perfekta grå tonen. Du skulle eventuellt alltså behöva bleka upp det lite till.
   Det finns en inpackning från KC som ger en riktigt fin grå ton Graphite http://www.lyko.se/kc-professional/kc-professional-color-mask-graphite , Wella color fresh ger mer en kall blond färg inte den grå färgen som du vill ha.
   Stort lycka till!

 2. Ansiktsmasker är viktiga i sommar då solen torkar ut inte bara håret men också huden!

  Mina favoriter: Exuviance Bionic Oxygen Facial och Triple Oxygen Instant Energizing Foaming Mask!

  Ha en fin sommar

  /Linda

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *